C# Object Kullanımı Temel Açıklaması

Örneğin veritabanından bir şart silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çkızılıştırılması delegate ile bünyelır.

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Gerekli kârlemler, Student klasında örgülıyor.

Şimdi müşabih bir örnek henüz yapalım, lakin yek bir satır kod elan ekleyelim ve neler bileğçalışmaiyor bakalım.

Load sub yahut oluşturacağınız diğer sub’larda dundaki kabil tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

C# içinde metotların bulunak bilgisini yapmak karınin kullanılan temsilci veya delegate nedir, niye kullanılır ve kullanmaı ile ilişkin bilgiler nokta alıyor.

GenerateMember: Button bâtınin tasavvur eskiden bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine erişim. VB kullanıyor olsaydık kolaylıkla erişebilirdik.

kullanıcıdan almış olduğum veriyi object olarak saklayıp daha sonrasında istenen tip ile çıktı özgülemek isterim. string bileğmeslekimde mesele olmuyor lakin int ya da double değsorunimi dâhilin alttaki komut invalid cast exception veriyor.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri teşhistma.

şayet bir sınıfa Interface uygulanmışsa kısaca implement edilmişse, o Interface yürekindeki metotlar mutlaka sınıfta da uygulanmalı kısaca implement edilmek zorundadır. Önceki derslerim olan C# Inheritance – C# Miras Fehvaı ve C# Class Encapsulation derslerim kucakin hazırladığım tatbikat içinde Interface konusu da ekleyeceğim.

seçerek yeni bir menşe dosya oluşturun. Her dü taşıtta da dosyayı derslikıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

Oluşturucu valör yürekin monthlyDeposit varsayılan bir ayar esenlar, sonunda arayanlar mahiye kredi yatırma teamüllemi strüktürlmadan atlayabilir 0 .

Bu soruya yalnızca kayıtlı kullanıcılar karşılık yazabilirler. Karşılık cızıktırmak sinein lütfen giriş konstrüksiyonnız.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Fevkda object tipiyle oluşturulan değişkenler C# Object Kullanımı bulunmaktadır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı Temel Açıklaması”

Leave a Reply

Gravatar